Transformatie De Rechercheur, Hilversum

In opdracht van woningcorporatie de Alliantie, Gooi & Vechtstreek en in samenwerking met Vanschagen Architecten (ontwerp) hebben wij de planvoorbereiding en het projectmanagement van de transformatie van dit karakteristieke gebouw tijdens de voorbereiding uitgevoerd.

Het gebouw heeft, vooral door het oorspronkelijke ontwerp van Dudok, een hoge cultuurhistorische en architectonische waarde.

Het voormalig politiebureau in hartje Hilversum is getransformeerd naar een prachtig wooncomplex met zestien studio’s en twee 2-kamer appartementen. De appartementen zijn voorzien van een individuele installatie, een woonkamer met open keuken, een hal, een gecombineerde badkamer met toilet en hebben een eigen individuele berging in het souterrain. Het woongebouw is extra geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen op het dak.

De energieprestatie werd bij deze transformatie verhoogd van label F/G naar label B.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze klanten

Deze site maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten