Herinrichting Tenniscentrum Nieuwe Sloot

Tijdens de verbouwing zijn de entree, de kleedruimten, de toiletten, het restaurant en de keuken onder handen genomen. Het tenniscentrum heeft hierdoor een ware metamorfose ondergaan.

Wij hebben tenniscentrum Nieuwe Sloot in de initatieffase ondersteund bij het opstellen van het programma van eisen en de speerpunten voor de verbouwing gedefinieerd. Belangrijke verbeterpunten waren een beter herkenbare entree, een meer logische indeling en upgrading van de faciliteiten. Tijdens de ontwerpfase waren wij verantwoordelijk voor het projectmanagement, de bouwkundige planuitwerking en de bouwkosten. En tijdens de verbouwing waren wij verantwoordelijk voor de directievoering en het toezicht.

Foto’s: Annekoos Littel Interieurarchitecten

Onze klanten

Deze site maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten